ICT informatiecentrum | Onafhankelijke informatiebron - BPMsystemen.nl

ICT informatiecentrum

Deze website behoort tot het online platform van het ICT informatiecentrum, de grootste onafhankelijke informatiebron over de selectie van ICT oplossingen. Wij bieden kennis en informatie aan aan organisaties die met een IT project starten en een keuze moeten maken wat betreft software en softwareleveranciers. Het ICT informatiecentrum heeft geen enkel belang bij uw uiteindelijke keuze.

In 2001 lanceerde het ICT informatiecentrum haar eerste websites over het kiezen van software: CRMsystemen.nl en ERPsystemen.nl. De CRM box en ERP box waren de allereerste informatiepakketten over het kiezen van software. Inmiddels publiceren wij over een breed scala aan ICT thema’s, dat nog elke dag groeit.

Zelfstandig en onafhankelijk
Het ICT informatiecentrum is onafhankelijk en functioneert volledig zelfstandig. Het ICT informatiecentrum biedt het grootste aanbod aan kennisproducten en naslagwerken die u helpen bij de keuze, aanschaf en implementatie van bedrijfssoftware of andere ICT producten en diensten. De publicaties en website worden door meer dan 150.000 gebruikers geraadpleegd.

Alle publicaties van het ICT informatiecentrum worden gemaakt door een eigen redactie of worden samengesteld met hulp van onze kennispartners.