BPM software | Overzicht oplossingen - BPMsystemen.nl

BPM software overzicht

Vanaf deze pagina vindt u een compleet overzicht van alle business process management systemen en de aanbieders daarvan. Klik op de naam van de BPM leverancier om vervolgens de BPM software op de website te bekijken. Daar leest u meer informatie over de oplossingen. Alle informatie over het selecteren van de voor u best passende business process management oplossing vindt u in de BPM box.

software overzicht F-L
software overzicht M-R
software overzicht S-Z

AgilePoint

PragmatiQ Process Improvement
AgilePoint de leider in .NET gebaseerde Business Process Management System (BPMS) oplossingen, ontwikkelde als eerste de oplossing om bedrijfsprocessen zichtbaar voor te stellen aan zowel bedrijfsmanagers als de IT-afdeling. AgilePoint biedt hen de mogelijkheid om sneller en effectiever aan bedrijfsprocessen te werken. AgilePoint is gepositioneerd in het Gartner BPM Magic Quadrant (visionair) en een sterke performer in het Forrester’s Human-Centric BPMS rapport.

B

Barium Live

Process Express
Beheers uw processen met behulp van de online BPM applicatie Barium Live!. Barium Live! is een zeer volledige en competitief geprijsde BPM oplossing. U kunt modelleren in BPMN én u heeft een volwaardig BPMS SaaS applicatie.

Barnsten

Barnsten
PST Business Solutions heeft al ruim 300 bedrijven ondersteund met het uitvoeren van hun strategie door de implementatie van Business en IT-oplossingen. Onze focus richt zich op het verhogen van de continuïteit van geautomatiseerde bedrijfsprocessen.

BlueDolphin

ValueBlue B.V.
BlueDolphin: hét samenwerkingsplatform voor inzicht in bedrijfsvoering en hoe deze door IT-architectuur wordt ondersteund. BlueDolphin brengt BPM en Archimate samen. Enterprise Architectuur geeft op hoog niveau welke waardeketens, hoofdprocessen en werkprocessen er zijn. De werkprocessen worden vervolgens met BPM uitgewerkt. Het resultaat? Organisatiebreed overzicht, inzicht én uitzicht.

bQuind

bQuind
Keuze, implementatie en beheer van een Business Process Management systeem vraagt om specifieke kennis: Wat is het doel van het BPMS? Welke processen worden ondersteund? bQuind analyseert en levert de passende oplossing.

Business Monitoring

PST Business Services
PST Business Solutions heeft al ruim 300 bedrijven ondersteund met het uitvoeren van hun strategie door de implementatie van Business en IT-oplossingen. Onze focus richt zich op het verhogen van de continuïteit van geautomatiseerde bedrijfsprocessen.

C

Chainwise BPM

Chainwise
Volledig ‘in control’ met al uw bedrijfsprocessen en projecten? Neem het heft in handen en kies voor ChainWise Procesoptimalisatie, het complete pakket in Relatiemanagement, Projectmanagement en Procesondersteuning.

Comm’ant

Comm’ant
Comm’ant is de innovatieve methode en webbased software voor proces en resultaatverbetering. Wilt u meer doelmatigheid, cashflow, groei of winst? Wilt u structurele kwaliteitsverbetering, kosten omlaag en grip op risico’s? Wij geloven dat in al die gevallen de processen én de overdrachtsmomenten op orde moeten zijn.

Conspect Business Consultancy

Conspect Business Consultancy
Spelen de volgende vragen ook bij u: hoe blijf ik effectief en efficiënt, hoe blijf ik mijn doelstellingen halen, hoe kan ik tijdig en op een beheersbare manier veranderingen doorvoeren in complexe processen? Conspect kan u daarbij behulpzaam zijn!

CORSA

BCT
BCT is sinds 1985 gespecialiseerd in het ontwikkelen en implementeren van innoverende software op het gebied van document en workflow management en digitalisering. CORSA vormt de basis voor doelmatig beheer van al uw zaken.

Ctac

Ctac
Ctac is specialist in IT- en businessconsultancy en levert oplossingen die duurzaam bijdragen aan de performance en strategische doelen van bedrijven. Met jarenlange ervaring met BPM onderscheid Ctac zich door diepgaande kennis en expertise op dit gebied.

D

Demo BPM Engine

EFormetis
ForMetis maakt sinds 1998 case management systemen voor financiële dienstverleners. Sinds 2011 houden we ons ook bezig met Enterprise Engineering. We gebruiken de unieke DEMO methodologie om model driven software te genereren.

E

software overzicht F-L
software overzicht M-R
software overzicht S-Z